RSS

Unirea, la al doilea meci in grupele Champions League

 


Campioana Romaniei, Unirea Urziceni, a debutat nefast in grupele celei mai importante competitii europene intercluburi, Champions League. Dupa ce a pierdut cu 0-2 disputa din deplasare cu FC Sevilla, Unirea Urziceni joaca, de aceasta data pe teren propriu, cu VFB Stuttgart.

Dan Petrescu, tehnicianul ialomitenilor, este increzator ca echipa pe care o pregateste poate furniza surpriza. Parcursul bun din campionat dar si ambitia tuturor jucatorilor Unirii Urziceni de a face o figura frumoasa intr-o competitie unica sunt argumentele principala ale lui Dan Petrescu. Ca de obicei, antrenorul pregateste o formula de joc ofensiva care sa poata pune in dificultate gruparea germana.

VFB Stuttgart, adversara din aceasta seara pentru Unirea Urziceni, s-a calificat in grupele Champions League dupa ce a invins, in turul preliminar o alta echipa romaneasca, Poli Timisoara. Ca si in jocul cu banatenii, oaspetii il anunta titular pe internationalul roman Ciprina Marica, cel care a scos penalty-ul din care Stuttgart a deschis scorul in meciul de la Timisoara castigat finalmente de echipa germana.

Partida din aceasta seara se va disputa pe arena Stelei din Ghencea in conditiile in care stadionul pe care evolueaza in mod obisnuit Unirea nu intruneste conditiile organizarii unui astfel de eveniment. Este un prilej deosebit si pentru Dan Petrescu de a reveni chiar pe terenurile unde a copilarit si a facut primii pasi in fotbal, la Steaua. Daca in prima faza organzatorii partidei erau ingrijorati din cauza numarului mic de bilete vandute se spera ca la ora partidei stadionul sa poata fi destul de populat
In celalalt meci al grupei din care fac parte Unirea Urziceni si Stuttgat se vor infrunta Glasgow Rangers cu FC Sevilla.

Un nou succes in Champions League in Ghencea ar surveni la 14 ani de la o izbanda a Stelei in fata tocmai a scotienilor de la Glasgow pe care ialomitenii ii vor intalni intr-o viitoare confruntare.

Pentru a pregati cat mai bine acest joc, Dan Petrescu a fost ajutat de selectionerul Razvan Lucescu, care a vazut la lucru echipa din Stuttgart pentru a-l monitoriza pe Ciprian Marica dar si Ioan Ovidiu Sabau, tehnicianul lui Poli Timisoara, echipa eliminata in turul preliminar de Stuttgart.

2009-09-29

categoria Fotbal Extern

taguri | Urziceni | Dan Petrescu | Champions League | Razvan Lucescu

© fotbal plus 2009

Taguri fotbal

Arhiva