RSS

FC Vaslui - Steaua Bucuresti

 


Marius Lacatus, una din legendele echipei Steaua, va intalnit pentru a doua oara echipa Steaua ca antrenor pentru FC Vaslui. In meciul tur din Ghencea a pierdut aprtida, chiar daca la pauza Vaslui conducea prin golul lui Gerlem

Ca antrenor pt echipa din Ghencea a intalnit FC Vaslui in trei partide. Prima, o victorie in deplasare cu 0-1 in sezonul 2007-2008, apoi o infrangere tot in deplasarea din sezonul 2008-2009 urmand un egal la Steaua in acelasi sezon. Toate partidele cand a antrenat pe Steaua au fost UNDER 2.5 goluri, iarpartida ca antrenor la Vaslui a fost OVER.

Pana acuma in Liga1 au fost patru partide la Vaslui intre cele doua echipe, douca castigate de Vaslui si 2 de Steaua, raport mult mai bun decat in meciurile din Ghencea unde au fost 4 vcitorii pentru Steaua si un egal.

Cu Kovacs Istvan la centru in tur Steaua a avut doua victorii Otelu in deplasare si acasa cu Pandurii. Primul meci din retur a fost infrangerea de acasa cu Ceahlaul. Pt FC Vaslui va fi prima partida cu Istvan Kovacs in acest sezon.

Kovacs Istvan a arbitrat pe Vaslui in trei partide, toate acasa, avand o victorie cu Otopeni si infrangere cu Steaua si Dinamo. Pt Steaua a fost la centru in 6 partide, 4 victorii si 2 infrangeri. In 3 deplasati cu Kovacs, Steaua a avut o infrangere la Universitatea Clu si doua victorii la Vaslui si Otelul

2010-05-10

categoria Fotbal Intern

taguri | Marius Lacatus | FC Vaslui | Steaua Bucuresti | Liga 1

© fotbal plus 2009

Taguri fotbal

Arhiva