RSS

Roman, o luna in afara gazonului

 


Unul din cei mai in forma jucatori din campionatul intern, mijlocasul brasovean Mihai Roman va sta departe de gazon, din cauza unei accidentari, cel putin o luna de zile.

Titularizat de antrenorul echipei nationale, Razvan Lucescu, in jocul cu Franta, de la Paris, dar utilizat, apoi, si in jocul urmator, cel cu Austria, in Ghencea, mijlocasul Mihai Roman a atras deja privirile granzilor campionatului intern. Revenit la formatia de club dupa cele doua meciuri ale echipei nationale, Roman a inceput pe banca de rezerve meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt.
Nemultumit de felul cum decurgeau lucrurile pentru echipa pe care o pregateste, care nu reusea sa gaseasca drumul spre gol, antrenorul stegarilor, Viorel Moldovan, a decis, in partea secunda a jocului, sa apeleze si la serviciile internationalului Mihai Roman. Miscarea s-a dovedit a fi una neplacuta pentru jucator care in scurt timp de la patrunderea pe gazon a suferit o accidentare serioasa.

In minutul 73 al disputei cu formatia din Piatra Neamt,la doar 16 minute dupa ce il inlocuise pe colegul de echipa Mircea Cristescu, Roman a fost nevoit sa paraseasca gazonul arenei din Brasov. Mijlocasul avea deja o contractura dupa meciul cu Austria iar acum fotbalistul a suferit o ruptura musculara care il scoate, cel putin o luna, din calcule atat la partidele din campionat cat si le cele ale primei reprezentative.

Fotbalistul de 24 de ani care evolueaza la FC Brasov va lipsi, in acest mod, echipei sale care se afla acum in ineditadar meritoria postura de lidera a campionatului primei divizii. De asemenea, sansele care Mihai Roman sa intre in calculele selectionerului Razvan Lucescu pentru urmatoarele meciuri ale echipei nationale sunt foarte reduse. Mijlocasul are, in acest moment, sanse reduse de a prinde echipa nationala la meciurile oficiale cu Serbia si Feroe din luna octombrie.

Problemele de sanatate ale lui Mihai Roman, care are doua rupturi la gamba dreapta necesita, dupa calculele preliminare ale staff-ului medical al lui FC Brasov, cel putin o luna si jumatate de pauza. Pentru a se sti exact situatia internationalului roman acesta va fi consultat si de medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, cel care va da un verdict sigur asupra starii de sanatale al jucatorului brasovean.

2009-09-13

categoria Fotbal Intern

taguri | FC Brasov | Razvan Lucescu

© fotbal plus 2009

Taguri fotbal

Arhiva