RSS

Nesu si Ghioane, noutatile lui Razvan Lucescu la prima convocare

 


Noul antrenor al echipei nationale a Romaniei, Razvan Lucescu, a anuntat deja jucatorii convocati pentru primul meci al sau la carma nationalei, partida din 6 iunie, de la Marijampole, contra Lituaniei. "Stranierii" convocati de Lucescu sunt: Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Cristian Sapunaru (FC Porto), Mirel Radoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Inter Milano), Rzvan Rat (Sahtior Donetk), Mihaita Nesu (FC Utrecht) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart). Noutatile lui Razvan Lucescu ar fi Mihaita Nesu, dar mai ales Tiberiu Ghioane.

Tiberiu Ghioane revine la Natioanala, ultima sa prezenta sub tricolor fiind consemnata la 26 martie 2005, Romania -Olanda 0-2. Ghioane (27 de ani) este din anul 2001 la Dinamo Kiev, cu care a participat in acest an in preliminariile si grupele Champions League si apoi in Cupa UEFA, de unde a fost eliminata in semifinala de Sahtior Donetk. In campionat, Dinamo Kiev se afla pe primul loc, ultima prezenta a lui Ghioane in campionatul Ucrainei fiind consemnata pe 23 mai, in partida Fc Lviv Dinamo Kiev, scor 0-1, Ghioane fiind marcatorul unicului gol.

Mihaita Nesu a mai fost convocat la o actiune a echipei nationale in aceasta campanie, bifand toate cele 90 de minute ale partide Feroe Romania, scor 0-1, in 10 septembrie 2008. Nesu se afla cu FC Utrecht pe locul 9, fundasul dreapta de 26 de ani, evoluand in 29 meciuri si inscriind un singur gol, pentru formatia la care a fost transferat in august 2008.

2009-05-24

categoria Nationala

taguri | Razvan Lucescu

© fotbal plus 2009

Taguri fotbal

Arhiva