RSS

Razvan Lucescu a stabilit lotul pentru Serbia si Feroe

 


La capatul etapei de campionat programata la finele saptamanii trecute, selectionerul Razvan Lucescu a stabilit lotul pentru confruntarile cu Serbia si Insulele Feroe. Antrenorul echipei nationale a stabilit pentru ultimele doua jocuri oficiale din acest an un lot compus din 23 de jucatori

La capitolul portari, selectionerul Razvan Lucescu i-a chemat la lot pe Dani Coman (FC Brasov), Costel Pantilimon (Poli Timisoara) si Ciprian Tatarusanu ( Steaua). Pe lista aparatorilor chemati sa faca parte din efectivul cu care se va aobrda dubla cu Serbia si Feroe se regasesc Vasile Maftei(Unirea Urziceni), Cristian Panin (CFR Cluj), Mirel Radoi(Al-Hilal), Cristian Chivu (Inter), Razvan Rat(Sahtior), Dorin Goian (Palermo) si Mihai Nesu (Utrecht). In compartimentul median, Razvan Lucescu ii va avea la dispozitie pe Bogdan Mara( CFR Cluj),Adrian Cristea (Dinamo), Costin Lazar(Rapid), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Iulian Apostol(Unirea Urziceni) Nicolae Grigore(FC Brasov) si Tiberiu Balan (Unirea Urziceni). In fine, compartimentul atacantilor ii cuprinde pentru dubla cu Serbia si Feroe pe Ciprian Marica (Stuttgart), Gigel Bucur(Poli Timisoara), Andrei Cristea (Dinamo) si Adrian Mutu (Fiorentina).Ultimul urmeaza sa bifeze, cu acest prilej, primele sale meciuri oficiale in mandatul de selectionar al lui Razvan Lucescu la timona echipei reprezentative.

De pe lista posibililor jucatori care urmau sa fie selectionati in lotul largit au disparut stranierii Max Nicu (Hertha Berlin), Paul Codrea (Siena), Ionut Mazilu (Arsenal Kiev). De asemenea, din cauza unei accidentari care l-a scos din calcule la ultimul meci de campionat, stelistul Banel Nicolita nu a mai putut fi convocat in lotul largit de antrenorul Razvan Lucescu.

Razvan Lucescu a sunat adunarea celor pe care i-a convocat pentru marti, la orele 13.00, la Complexul National de la Mogosoaia. Echipa nationala se va pregati zilnic in aceasta locatie pana joi dupa amiaza, atunci cand este prevazuta plecarea spre Serbia.

Cele doua meciuri internationale, ultimele pe care reprezentativa Romaniei le va sustine in campania de calificare pentru Mondialul din 2010 din Africa de Sud se vor derula astfel. Jocul cu Serbia va avea loc pe stadionul Crvena Zvezda din Belgrad sambata, de la orele 21.30, in timp ce partida cu Insulele Feroe se va derula la Pistra Neamt miercuri, 14 octombrie, cu incepere de la orele 21.00.

2009-10-05

categoria Nationala

taguri | Razvan Lucescu | Adrian Mutu | Adrian Cristea | Cristian Chivu | Campionatul Mondial

© fotbal plus 2009

Taguri fotbal

Arhiva